Ny platform til køb & salg af startnumre

Nu er det muligt at købe og sælge sit startnummer til CPH Half eller Copenhagen Marathon på en nem og sikker måde.

Vi har nemlig lanceret en ny Resale-platform, hvor man kan sætte sit startnummer til salg, hvis man er forhindret i at deltage i et af de to løb, ligesom man kan købe et startnummer.

Og det bedste ved det hele er, at det sker på en på en nem og sikker måde.

Som køber skal man være opmærksom på, at det ikke er CPH Half eller Copenhagen Marathon, som sætter startnumrene til salg. Som løbsarrangører formidler vi blot kontakten mellem køber og sælger, så hvis der ikke er nogle numre tilsalg, når man besøger siden, må man vende tilbage på et andet tidspunkt.

Og som sælger skal man vide, at man kun kan sælge sit startnummer, hvis man har købt og betalt det.

Nedenfor kan du finde links til de to Resale-platforme og læse vores guide til, hvordan man bruger dem som køber og sælger.

Besøg Resale-platformen for CPH Half her.

Besøg Resale-platformen for Copenhagen Marathon her.


Guide:


Sådan gør du som køber:

Besøg Resale-platformen til det event, du vil købe billetter til. Hvis der er startnumre til salg, kan du se dem på forsiden. Hvis du vil købe et startnummer, trykker du på ‘Køb’-knappen ud for det ønskede startnummer. Herefter bliver det reserveret, så du kan indtaste din mail og modtage yderligere instruktioner om betaling.

Når du har betalt for nummeret, modtager du en mail med dit startnummer til Copenhagen Marathon.

Resale-platformen opdateres, hver gang nogen sætter et startnummer til salg, så hvis du ikke er heldig første gang, gælder det bare om at holde øje.


Sådan gør du som sælger:

Først logger du ind på din profil. Det gør du i øverste højre hjørne på forsiden af det løb, du tilmeldt dig.

Herefter trykker du på den knap, hvor der står ‘Overdrag Startnummer’. Vær opmærksom på, at denne knap kun vises, hvis du er berettiget til at sælge dit startnummer – altså hvis du har købt det på normal vis.

Vær også opmærksom på, at du ikke kan sælge dit startnummer for mere, end du har givet for det, og at det koster 100 kr. i administrationsgebyr, som sælger betaler. Gebyret bliver fratrukket salgsprisen, inden pengene bliver overført til sælger.

Når du har trykket på overdragelses-knappen, har du tre måder at sælge på.

1. Sælg til en, du kender
Her kan du sælge direkte til en person, som du allerede har en mailadresse på. Når du har tastet vedkommendes e-mail ind, modtager køber en mail med instruktioner om, hvordan vedkommende betaler og modtager startnummeret.

2. Sælg på platformen
Her kan du sætte dit startnummer til salg på forsiden af Resale-platformen. Det betyder, at alle interesserede kan købe det. Den første, som trykker på køb-knappen, reserverer startnummeret. Herefter kan vedkommende indtaster sine oplysninger og gennemføre betalingen.

3. Giv dit nummer væk
Du kan også ‘forære’ dit startnummer til nogen, du kender. Vær opmærksom på, at det stadig koster 100 kr. I administrationsgebyr, som du betaler.

Er du i tvivl om, hvordan du logger ind på din deltagerprofil, så finder du dit brugernavn og password i den bekræftelsesmail, du fik, da du tilmeldte Copenhagen Marathon.