Øst-hold 2023

Lørdag d. 16. september var en masse atleter samlet til holdkamp i Lyngby, hvor de Østdanske mesterskaber blev afholdt. Stadion var fuld af forventningsfulde børn, her i blandt rigtig mange fra Sparta. Sparta var repræsenteret af 4 hold hos de 10-11-årige, 2 hold hos de 12-13-årige og 2 hold hos de 14-15-årige.

Hvert hold havde lov at stille med to deltagere i alle øvelser, og det af resultaterne som gav flest point, kom til at tælle med i holdkonkurrencen.

En holdkamp kan noget særligt

Når man snakkede med de deltagende atleter, var det tydeligt at mærke, at en holdkamp kan noget særligt. Stemningen, humøret og holdånden blev bare lige det vildere. Var man til stede på Lyngby stadion var der heller ikke tvivl om, at atleterne bakkede hinanden op.

Maia på 13 år fortæller bl.a. ”Det var fedt og rigtig sjovt at være på hold med de andre. Jeg kan godt lide at man er et team”.

Niovi på 10 år, som kæmpede med hos et af de yngre hold beskriver det sådan her ”Jeg fik både lov at løbe med på hækstafet, 4x60m og støde kugle. Vi er normalt gode til at heppe på hinanden, men til dette stævne, var man bare ligesom ekstra opsat på at heppe på sit hold, fordi det var en holdkonkurrence”.

Undervejs i konkurrencerne blev der lavet rigtig mange gode resultater, og flere af atleter kom hjem med nye personlige rekorder. Der var også atleter som måtte tage en for holdet, hvilket betød at de kastede sig ud i nye øvelser.

Ved dagens afslutning var det tydeligt, at Sparta skulle på skamlen i flere omgange. Hos de 10-11-årige blev det til en rigtig flot andenplads. Mens vores 12-13-årige sikrede sig guld hos både pigerne og i mixkonkurrencen. Ligeledes snuppede Spartas 14-15- årige to guld, da de både vandt hos drengene og pigerne.

Stort tillykke til alle atleterne og deres trænere.