Rekordsalg: Årets DHL Stafetten halvvejs udsolgt

Fuld fart på tilmeldingerne

Kun 14 dage efter åbningen af tilmeldingen til DHL Stafetten Kbh er 65.000 startnumre solgt eller reserveret, hvilket svarer til halvdelen af det enorme firmamotionsevent i København.

”Vi har aldrig tidligere oplevet så flot en start på salget. DHL Stafetten Kbh er blevet en værdifuld del af det udvalg af personalegoder, som en virksomhed tilbyder sine ansatte. Det sikrer god trivsel blandt medarbejderne og positionerer virksomheden som en sund og attraktiv arbejdsplads,” udtaler Dorte Vibjerg, adm. direktør for Sparta Atletik og Løb, der arrangerer DHL Stafetten Kbh i København.

”Fortsætter den flotte tilmelding, så ser vi ind i, at vi må melde udsolgt for flere af dagene, inden vi når sommerferien. Det har vi ikke prøvet før.”

Vækst og walk booster salget

Årsagen til det flotte startskud på stafetten skal blandt andet findes i, at mange virksomheder går 10 – 20 procent op i deltagerantal i forhold til tidligere år.

Samtidig sprænger walk-distancen alle rammer. Sparta vurderer, at ca. 50.000 deltagere i år vil vælge at gå de 5 km sammen med kollegaerne, hvilket vil være 10-12.000 mere end sidste år. Siden walk-distancen blev introduceret, er den kun steget i popularitet og kommer nu altså langsomt op på siden af den klassiske stafet.

”Vi ser en generel tendens til, at gåturene er blevet en meget populær motionsform. Men den afgørende grund til, at gåturen er så populær til DHL Stafetten skal nok findes i, at deltagerne har mulighed for at gå de 5 km i fællesskab med kollegaerne. Vi gør også meget ud af, det bliver en underholdende tur med mulighed for pit-stop undervejs,” siger Dorte Vibjerg.

Sådan kan I deltage i DHL Stafetten

Det koster 795 kr. at tilmelde et stafet- eller walk-hold a 5 personer til DHL Stafetten Kbh. Prisen inkluderer startnumre til holdet og en mad- eller snackkasse med mad, snacks og en kold vand/fadøl til hver deltager.

Tilmeld jeres hold på sparta.dk/dhl

Vælg først din dag (fra mandag 28. august – fredag 1. september). Book dernæst teltplads inkl. borde/bænke hos stafet.dk.

Det er også muligt at slå sig ned i de mindre privatteltsområder med et lille telt, pavillon eller tæppe. Her er det først til mølle, og der kan ikke bookes.