Kronborg Games 3 – 2023

Stemningen og det gode humør var helt i top til tredje og sidste runde af Kronborg Games. Sparta havde en stor flok atleter med, som alle nød godt af Helsingørs fine arrangement. Alle atleter blev belønnet med en flot medalje i træ og hjemmebagt kage.

Hos de 8-9-årige og 10-11-årige havde vi igen mange atleter med – helt præcis 32 børn. Nogle var med for første gang, og det var dejligt at se, hvordan de bare kastede sig ud i tingene. Trænerne stod klar på sidelinjen til at hjælpe og guide og forældrene var klar med hep. I alt blev det til 28 personlige rekorder og mange fine placeringer.

På stafet 6x50m var Sparta igen stærkt repræsenteret. Hele seks Sparta-hold var til start. De atleter til stævnet, som ønskede at løbe stafet, men ikke var nok til at sætte eget klubhold, blev en del af vores. Stafet er med til at bidrage til sammenhold, spænding, og glæde, og derfor fedt at være en del af. Der er heller ikke tvivl om, at Sparta-børnene var vilde med det.

Hos de 12-13-årige blev det også til rigtig mange flotte resulter. I alt blev det til tolv personlige rekorder til de ti Sparta atleter. I højdespring imponerede Johanne Hansen-Møller med et spring på 1.49 m som var ny PR med 6 cm. I længdespring var der PR til både Wilma Caroline Nielsen, Julia Hedegaard Hallsdottir og Vega Klæbel. På 60m gik det rigtig stærkt og Andrea Winther Glamoclija, Ellen Vincentsen, Lilje Mai Birkelund Thomsen kunne også her glæde sig over nye personlige rekorder. Ellen havde dog endnu mere i sig, og på 60 m hæk blev det ikke bare til førstepladsen, men også til endnu en PR med 10.53 sek. PR var der også til Wilma og Frida Gram Jensen på 60 m hæk. Hos drengene blev det til ny PR i kuglestød til Asger Lund-Bretlau og to førstepladser i henholdsvis længdespring og 60 m. Foruden førstepladserne tog Spartas 12-13-årige også fire andenpladser og to tredjepladser.

Mange af vores 14-15-årige sluttede sæsonen efter DMU, 8 atleter havde dog valgt at tage Kronborg Games med. Det betød, at de fik endnu en chance for at afprøve teknikker, teste formen og se om de kunne opnå nye forbedringer. Dette belønnede sig for flere, blandt andet fik Johan Dahl Kokkegård virkelig ramt den i kugle og med et stød på 12.03 m forberede han sin PR med over en halv meter og tog samtidig førstepladsen. I samme konkurrence var der også en kæmpe personlig forbedring til Conrad Rohde der med 9.25 m satte PR med over en meter. Isaiah Ortega Harry viste endnu engang sin hurtighed og tog sejren på 60m i en tid, som var tangering af PR 7.53 sek. På pigernes 60m kunne Sigrid Johanne Trojahn Kristiansen og Selma Madicken Vöge-Widding også glæde sig over personlige forbedringer. PR var der også til begge piger i længdespring. Selma forbedrede ydermere sin PR i højdespring med hele 8 cm. I drengenes længdespring fik Sofus Houman-Prassé også tingene til at spille, hvilket belønnede ham med en PR-forbedring på 22 cm.

I de ældste aldersgrupper var der en lille flok atleter, som havde forlænget indendørssæsonen med Kronborg Games. I 16-17 års klassen tog Mads Vincentsen førstepladsen i længdespring og kuglestød, samt en andenplads i 60m hæk. I kuglestød blev det til ny PR med 10.88 m. Hos de 18-19-årige løb Vitus Rosenkrands en rigtig god 60m og blev belønnet med førstepladsen og ny PR på 7.13 sek. I senior gruppen vandt Christopher Holmbjerg Jensen kuglestød med et stød på 15.52 m.

For alle vores atleter fra 14 år og op, er indendørssæsonen nu slut og fokus vil igen være på grundtræning. De 6-13-årige har et enkelt stævne tilbage denne vinter. De slutter indendørssæsonen med Sparta Kids Indoor den 21. marts i Sparta Hallen.