Sparta Kids Indoor skabte lys i øjnene

De mindste atleter fik lov at indtage atletikscenen, da Sparta Hallen blev fyldt med skæg og ballade til Sparta Kids Indoor.

Det væltede ind med personlige rekorder i Sparta Hallen denne torsdag. For mange af de 6-13-årige atleter var det første gang, de satte løbeskoene i startblokke og placerede fingrene parallelt med den hvide startstreg på det blå tartan, inden startpistolen lød.

Men Sparta Kids Indoor var først og fremmest lys i øjnene på en masse børn fra hovedstadsområdets atletikklubber, fordi der var plads til udfoldelse sammen med trænere og holdkammerater foran smilende forældre.

Gennem aftenen blev der i både kuglestød, højdespring, længdespringsandet og på sprintbanen fyret kalorier af i gode mængder og høstet erfaringer med atletik, så der igen kunne fyldes godt op med pølsehorn og sukker fra kiosken.

De mange frivillige fik igen god valuta for indsatsen ved at se den voksende glæde og lyst til bevægelse, som indsatsen ved målebåndet, i køkkenet eller i trænergerningen fodrer børnene med.

Foto: Marta Siljudottír