Sparta søger en erfaren kommerciel chef

Sparta Atletik & Løb søger en dynamisk og erfaren kommerciel chef til at lede vores kommercielle strategi. Med en unik position inden for events, løbetræning og atletik ønsker vi at styrke vores partnerskaber og sponsorrelationer. Vi leder efter en erfaren og strategisk tænkende kommerciel chef med stærke analytiske kompetencer, som samtidig kan mestre balancen mellem det kommercielle fokus og foreningens bløde værdier.

Sparta Atletik & Løb er en non-profit atletik- og løbeforening, der afvikler nogle af de største megaevents, stævner og mesterskaber på både nationalt og internationalt plan. Med 225.000 deltagere om året i vores events, som inkluderer både Copenhagen Athletics Games (internationalt atletikstævne), Copenhagen Marathon (internationalt maratonløb), CPH Half (internationalt halvmaraton) og DHL Stafetten Kbh (firmastafet), samt spændende projekter som Broløbet over Øresund i 2025 og VM Halvmaraton i 2026 (WRRC26) i pipeline, er vi en aktiv og vækstorienteret arbejdsplads, hvor det altid går stærkt, og hvor der er kort fra ide til handling.

Samtidig har vi 125 års erfaring som en af Danmarks ældste idrætsforeninger, og vi er repræsenteret med atleter til internationale mesterskaber som EM, VM og OL. Vi er også en breddeorienteret idrætsforening med 1.800 medlemmer, som tilbyder alt fra børnetræning og begynderløbehold til eliteatletik på højeste internationale niveau. Endelig tager vi gerne initiativ sammen med partnere og sætter sociale projekter i gang for udvalgte grupper, hvor samfundsværdien er stor.

Sparta Atletik & Løb har opbygget en stor interessentbase både lokalt, nationalt og internationalt, men vi ønsker at udvide vores rækkevidde yderligere, og her har vi brug for en kommerciel chef.

Kerneopgaver:

  • Udvikle en ny partnerstrategi for Sparta med fokus på at maksimere potentialet inden for atletik, løbetræning og megaevents og udvide vores netværk.
  • Sætte en klar strategisk retning for partnerskabsarbejdet med det formål at optimere fordelene for både Sparta og vores partnere.
  • Implementere struktur og effektive processer i partnerskabsarbejdet for at sikre optimal udnyttelse af samarbejdsmuligheder.
  • Anvende analytiske færdigheder til at evaluere og optimere eksisterende partnerskaber samt identificere nye muligheder.
  • Udvikle og nytænke præsentationsmateriale.
  • Afvikle netværks- og VIP-arrangementer for at styrke relationen til vores partnere.

Profil

Vi forventer, at du har stor erfaring inden for partnerskabsarbejde i alle faser og er stærk til at udvikle, konceptualisere og præsentere ideer for beslutningstagere. Du formår at positionere dig og kan skabe åbninger på topledelsesniveau hos potentielle partnere. Din erhvervsmæssige erfaring, kombineret med relevant uddannelse inden for det merkantile område, gør dig til den ideelle kandidat til denne stilling.

Derudover bidrager du med følgende:

  • Solid kommerciel erhvervserfaring samt omfattende indsigt i trends og tendenser.
  • Et stærkt og veletableret netværk inden for relevante virksomheder og potentielle samarbejdspartnere.
  • Evnen til at etablere og styrke partnerskaber samt forhandle win-win aftaler.
  • Analytisk kompetence til evaluering af data og resultater for at informere og optimere partnerskabsstrategien.

Vi er åbne for ansøgere, der enten har erfaring fra idrættens verden eller kan bringe viden og erfaring fra andre brancher i erhvervslivet med sig.

Som kommerciel chef refererer du direkte til administrerende direktør, Dorte Vibjerg, og du vil arbejde tæt sammen med det øvrige ledelsesteam. Løn forhandles ud fra kvalifikationer.

Har du yderligere spørgsmål om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Dorte Vibjerg telefonisk på +45 22622026.

Ansøgningsfrist er søndag d. 5. maj 2024, og der skal ansøges via Jobindex på linket her: