Stillingsopslag: Erfaren kommunikationskonsulent til Sparta

Du behøver hverken kunne løbe hurtigt, springe højt eller kaste langt for at blive en del af kommunikationsteamet i Sparta Atletik & Løb. Men du skal blive fascineret af de gode historier, motiveret af de store events og begejstret af at komme i mål som et hold.

Vi søger en erfaren og produktiv kommunikationskonsulent til at styrke vores team, der formidler nogle af de stærkeste historier fra dansk atletik og løb og nogle af de største danske sportevents. Og der ligger mange spændende projekter forude.

Ud over de årlige events, fx Copenhagen Half Marathon, Copenhagen Marathon og DHL Stafetten Kbh, ser vi nemlig frem til to helt unikke begivenheder: Broløbet over Øresund i 2025 og VM i 2026 på distancerne halvmaraton, 5 km og one mile. 

Din rolle

Du bliver femte person i et lille marketing- og kommunikationsteam, der refererer til kommunikationschefen, og som vil vokse yderligere i den kommende tid.

Dine opgaver vil variere inden for det brede felt af kommunikationsopgaver, fx kommunikationsplanlægning, produktion af nyhedsbreve, deltagermails, pressemeddelelser og SoMe-opslag, sparring med marketing og branding samt en stor kontaktflade til kolleger og samarbejdspartnere.  Du vil også få ansvar for at udarbejde og drive kommunikationsplaner for udvalgte projekter.

Derudover er vi i teamet også med omkring afviklingen af de store events, og det forventes derfor, at man har mulighed for i perioder at træde til uden for normal arbejdstid.

Både når det går stærkt, og når vi puster ud, har vi det sjovt i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er fleksibilitet, nærvær og en ekstraordinært casual dresscode. Vi arbejder dedikeret, effektivt og tæt sammen for at nå godt i mål.

Din baggrund

Vi ser for os, at du kan nikke genkendende til de fleste af nedenstående punkter, men det vigtigste er din handlekraft, din positive indstilling, din kommunikationsfaglighed og dine samarbejdsevner.

  • Du har en kommunikationsfaglig uddannelse
  • Du har mindst tre års erfaring med lignende opgaver
  • Du er velbevandret ud i kommunikationsplanlægning og arbejder tværmedielt
  • Du er en generalist, der arbejder godt i de fleste hjørner af kommunikationsarbejdet
  • Du eksekverer godt og effektivt – og du stiller spørgsmål
  • Du trives med at arbejde projektorienteret, hvor det i perioder går rigtig stærkt
  • Du har interesse for idrættens verden – og måske endda kendskab til atletik og løb

Vil du med på holdet?

Vi glæder os til at byde den rette kandidat velkommen hos Sparta Atletik & Løb ved Østerbro Stadion. Vi tilbyder en fast stilling på fuld tid og løn efter aftale.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef, Bodil Kjærgaard på 22252429.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning på [email protected] senest d. 15. november. Første samtaler vil blive holdt d. 20.-21. november og 2. samtaler d. 23. november. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Om Sparta Atletik & Løb

Vi er en arbejdsplads med højt til loftet (bogstaveligt talt – vores bedste stangspringere springer over 5 meter, så det kræver lidt ekstra plads), og vi lægger vægt på et godt fællesskab på arbejdspladsen. Du bliver en del af en travl og samtidig spændende arbejdsplads, hvor nyheder og resultater skal formidles, når de sker. Vores events ligger ofte i weekenden, og du må derfor være parat til at arbejde og være tilgængelig på skæve tidspunkter. Til gengæld tilbyder vi også fleksibilitet den anden vej.

Din daglige arbejdsplads vil være på vores kontor på Gunnar Nu Hansens Plads 11 på Østerbro, hvor du bliver en del af vores voksende team med cirka 20 andre fuldtidsansatte kollegaer.

Sparta er en non-profit atletik- og løbeforening med 1.600 medlemmer. Vi har atleter, der repræsenterer Sparta og Danmark til DM, EM, VM og OL, og vi har samtidig en stor bredde- og ungdomsafdeling. Sparta er også en af Europas største arrangører af sportevents, og vi afvikler op mod 20 events om året, herunder blandt andet Copenhagen Marathon, Copenhagen Half Marathon, Copenhagen Athletics Games og DHL Stafetten Kbh.