Tilmeldingen til DHL Stafetten Kbh 2024 er nu åben

Fra fredag den 1. marts er det muligt at booke hold til DHL Stafetten Kbh på stafettens hjemmeside.

Den ugelange motionsfest i Fælledparken den 26.-30. august 2024 er et af verdens største motionsevents. Og kombinationen af venskabelig dyst på løbe- eller walkhold og efterfølgende hygge over mad i Fælledparken tiltrækker flere og flere virksomheder.

Udsigt til deltagerrekord
I år er der mulighed for, at eventet sætter deltagerrekord, da kapaciteten er udvidet fra 135.000 til 150.000 deltagere for at imødekomme den stigende efterspørgsel. For ikke at gå på kompromis med den gode deltageroplevelse organiseres det i år sådan, at der hver aften bydes velkommen til max 6.000 hold, så det bliver en lige stor og god løbe- og walkfest alle ugens dage.

Sidste år blev DHL Stafetten Kbh udsolgt for første gang nogensinde.

Nonprofit event
DHL Stafetten Kbh arrangeres af Sparta, der er en nonprofit idrætsforening. Overskuddet går til Spartas arbejde med at sikre gode betingelser for både børn og unge og eliten, når det gælder løb og atletik, og til at udvikle løbeevents.

Sparta afviklede stafetten i København første gang i 1981. Da transport- og logistikvirksomheden DHL kom til som hovedsponsor i 1991, blev løbet døbt DHL Stafetten.

DHL Stafetten Kbh er gennem 44 år blevet en institution, der i sit koncept og omfang er unikt både nationalt og internationalt.