Træningslejr – Tenerife påsken 2023

Nedenstående beretning er skrevet af Trille (træner på 14-15 års holdet)

Årets træningslejr for de 14-15-årige gik i år til Tenerife.

Anna, Jonathan og jeg tog afsted med 19 atleter – det blev til 9 dage med 13 træningspas, pool – tid, strandtur, træning på stranden, shopping, socialt samvær og sociale aktiviteter med bl.a. dialog-spil, lave Sparta armbånd, lege og en gåtur op på et lille bjerg, hvor man kunne nyde udsigten ud over stadion og strand.

Og det varmer et trænerhjerte at opleve, hvordan holdets atleter udvikler sig i løbet af træningslejren. De udviste mere og mere selvtillid og kløede på selvom de var trætte. Der var et fantastisk gå-på-mod og engagement.

Denne træningslejr har giver atleterne SÅ meget – vi har været afsted sammen med Charlotte Beiter Bomme’s mangekampshold, Kjeld Muff og Michael Jørgensens hold med eliten, samt Katja og Renatas sprint/hæk/spring juniorhold. Det har været så dejligt rent trænermæssigt, at kunne spare med hinanden, men så sandelig også for vores atleter som kommer hjem med fantastisk samvær, sammenhold og en kæmpe træningserfaring. Deres træningsindsats har været fantastisk – at have gennemført så mange træningspas og vist hvordan de er vokset med opgaven, betyder af de hver og en kan være stolte af sig selv.

Vi er stolte af vores atleter og klar igen til næste år.