Glostrup Games 2023

Udendørssæsonen er kun lige begyndt, men Sparta har allerede fået vist deres farver frem på fornemmeste vis. En stor flok af vores børne- og ungdomsatleter var til start ved weekendens Glostrup Games.

Vores yngste atleter på 6-7 år dystede sammen med de 8-9-årige. Det var skønt at opleve, hvordan de kastede sig ud i øvelserne og samtidig havde tid til at hygge sig og snakke. Samme gode stemning var der også blandt de øvrige hold.

Klubånden og kampgejsten var også tydelig under stævnets 6x200m stafet. Her havde Sparta hele 3 hold til start. Holdene bestod af både piger og drenge på tværs af aldersgrupperne 10-11, 12-13 og 14-15 år. Da startskuddet først var skudt af, summede stadion af god energi og masser af opbakning. Spartabørnene løb fantastisk og skifterne forløb super fint, det var derfor også skønt at opleve, at holdene kom i mål som henholdsvis nr. 1, 2 og 3.

Flotte resultater

I løbet af dagen blev der lavet flere rigtig gode resultater. Mange af vores atleter kunne derfor tage hjem med nye personlige rekorder og nogen endda også med medaljer.

En atlet præsterede dog ud over det sædvanlige.

14-årige Alma Ravn var til start på 100m og efter et meget flot løb, satte hun ny personligrekord med 11.94 sek. Tiden var Alma Ravns første tid under 12 sek., en grænse som kun få danske kvinder har været under.

Tiden var ikke bare ny dansk P14 rekord, men samtidig også ny U18 rekord.

Senere samme dag, var Alma igen på pletten. Denne gang på 300m. Efter en godt udlæg, holdt hun den høje fart rundt i svinget og videre op af opløbet. Målstregen blev krydset i den flotte tid 39.81 sek. som både var ny PR og dansk P14 rekord.

I den samlede klubkonkurrence samlede Sparta flest point og derfor kunne alle Sparta-atleter lade sig hylde til sidst, samtidig med de fik overrakt den store flotte klubpokal.

Stort tillykke til alle der satte PR og kom hjem med flotte resultater – særligt tillykke til Alma og hendes trænere.