Udsigt til den hidtil største DHL Stafetten Kbh i 2024

På billetsalgets første dag til DHL Stafetten i Fælledparken blev halvdelen af alle pladser revet væk. På baggrund af den store interesse har Sparta Løb & Atletik udvidet kapaciteten, så man i år har plads til 150.000 deltagere. 

Den ugelange motionsfest DHL Stafetten Kbh, der finder sted den 26.-30- august i Fælledparken, er et af verdens største motionsevents. Sidste år blev løbet for første gang nogensinde udsolgt med 135.000 deltagere.

I år har Sparta Atletik & Løb udvidet kapaciteten til 150.000 deltagere for at imødekomme stor interesse fra virksomheder og organisationer, der ønsker at deltage. Der er derfor mulighed for, at Fælledparken i år indtages af rekordmange deltagere. For ikke at gå på kompromis med den gode deltageroplevelse organiseres det i år sådan, at der hver aften bydes velkommen til max 6.000 hold, så det bliver en lige stor og god løbe- og walkfest alle ugens dage.

Unikt på verdensplan
DHL Stafetten Kbh har gennem de sidste 44 år været en fast tradition i Fælledparken. Hvert år i uge 35 forvandles en del af parken til teltby med løbe- og gåruter og alt den infrastruktur, der skal til, for at godt 30.000 personer hver aften kan hygge sig med mad og hygge efter stafetten.

”DHL Stafetten Kbh er et af verdens største motionsevents. Det er både i sit koncept og omfang helt særligt – også udlandet kigger misundeligt på stafetten og vores unikke danske kombination af motion og hygge med kolleger. Til stafetten mødes man om at løbe eller gå 5 km, men det er mindst lige så vigtigt for deltagerne, at de mødes på kryds og tværs i virksomheden og styrker det sociale fællesskab,” siger Dorte Vibjerg, administrerende direktør i Sparta Atletik & Løb, om stafetsuccesen.

Fart på billetsalg
Salget til årets DHL Stafetten gik løs fra den 1. marts 2024. Allerede på den første dag blev halvdelen af alle pladser solgt. Derfor forventer Sparta Atletik & Løb, at de fleste eller alle pladser til årets DHL Stafetten Kbh igen bliver solgt.

Fakta

  • DHL Stafetten Kbh afvikles i Fælledparken mandag-fredag den 26.-30. august 2024.
  • DHL Stafetten Kbh arrangeres af Sparta, der er en nonprofit idrætsforening.
  • Overskuddet går til Spartas arbejde med at sikre gode betingelser for både børn og unge og eliten, når det gælder løb og atletik, og til at udvikle løbeevents.
  • Sparta afviklede stafetten i København første gang i 1981. Da transport- og logistikvirksomheden DHL kom til som hovedsponsor i 1991, blev løbet døbt DHL Stafetten.I år organiseres stafetten sådan, at der hver aften bydes velkommen til max 6.000 hold, så det bliver en lige stor løbe- og walkfest alle ugens dage. Dermed er den samlede kapacitet i alt 150.000 deltagere.
  • DHL Stafetten er for alle, der kan stille med et hold på fem personer til enten et løbe- eller walkhold. Distancen er 5 km for hver deltager.