Sparta Elite

Intro

Sparta Atletiks grundlæggende værdi er at have velfungerende træningsmiljøer for eliten, der er båret af et stærkt fællesskab omkring en sund vinderkultur.

Vores eliteafdeling har stort fokus på løbende at udvikle talenter, som vinder danske mesterskaber individuelt og for hold samt deltager ved internationale mesterskaber. Udviklingen af talenter har altid fokus på den langsigtede udvikling af atleterne, så vi sikrer en sund udvikling af atleterne samtidig med, at vi fastholder dem så længe som muligt.

Spartas Elitestøttesystem

De forskellige krav til Spartas Elitestøttesystem kan ses ved at klikke på den samlede oversigt over de 6 elitegrupper samt ungdomselite nedenfor. 
 
På Elitestøttesiden kan du se, hvilke atleter der er i systemet. Det er resultater for sæson 2022 og 2021, der er gældende for at blive optaget i Elitestøttesystemet.
 
Optagelse i Spartas Elitestøttesystem bliver som udgangspunkt evalueret 1 gang årligt (efterår) – der kan dog i enkelte særlige tilfælde ændres placering eller optages løbende i sæsonen.

Team Copenhagen Eliteidrætsakademi

Dine studier er mindst lige så vigtige som din elitesatsning! Med Team Copenhagen Eliteidrætsakademi kan din træning blive en integreret del af din skolegang.

Ønsker du optagelse på akademiet, skal du være idrætsudøver på betragtelig højt niveau. På www.teamcopenhagen.dk finder du ansøgningsskemaet. Du vil herefter blive sportsligt screenet. Hvis du vurderes kvalificeret, skal du søge om optagelse på normal vis på en af vores tilknyttede uddannelser: Gefion Gymnasium, Niels Brock eller Københavns Tekniske Skole (NEXT).

Atletikatleter som går på Falkonergårdens gymnasium & HF, vil også kunne deltage i morgentræning under Team Copenhagen Eliteidrætsakademi.