10-11 års holdet

Praktisk information

 • Dato & tid

  Tirsdag kl. 16:30-18:00 (vinter 18:00-19:00) og søndag kl. 10:30-12:30 (vinter 11:00-13.00)

 • Discipliner

  Det tilstræbes, at børnene trænes alsidigt og lærer aldersrelaterede atletik discipliner.

 • Medlemskabstype

  Sparta Ungdom

 • Sted

  Østerbro Stadion, Sparta Hallen og de omkringliggende skoler og haller

Om 10-11 års holdet

Spartas 10-11 års hold er 3. trin i Spartas træningsudvikling. Holdet træner 2 gang om ugen, så der stadig er plads til at prøve andre fritidsaktiviteter. Holdet består både af børn som kommer op fra 8-9års holdet og børn som lige er startet (og kommer fra vores venteliste). Holdet har stadig en legende tilgang til træning. Børnene på 10-11års holdet træner alsidigt og der lægges vægt på, at børnene forsøger sig med og øver sig i alle de aldersrelaterede atletikdiscipliner. I denne alder vil der ske et øget fokus på korrekt indlæring af teknik.

 

Målsætningen for holdet:

 • At træningen fortsat har et legende element.
 • At skabe et træningsmiljø med socialt sammenhold, og hvor børnene har det sjovt og hvor det er spændende at være.
 • Det tilstræbes, at børnene trænes alsidigt og præsenteres for alle de aldersrelaterede atletikdiscipliner.
 • Børnene skal kunne de basale bevægelsesmønstre og færdigheder (løb, spring og kast).
 • Fortsat fokus på udvikling af børnenes motorik, koordination, balance og smidighed.
 • Korrekt indlæring af de tekniske øvelser, da denne aldersgruppe er særlig gunstig for teknisk indlæring.
 • At børnene har lyst og mod på at deltage i stævner, og at de bliver fortrolige med dette.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores børne- og ungdomshold eller til vores venteliste kontakt [email protected]

Trænerne

Jonathan Sydenham – Holdansvarlig

Jonathan er pensionist og træner for 10-11 års og 14-15-års holdet. Jonathan har gennemført DAFs børnetrænerkursus samt DAFs licenstræneruddannelse 1 og 2 og DAFs licenstræneruddannelse for ungdomsløbetrænere 12-15 år.

Han har en Master i idræt og velfærd fra Institut for Idræt, Københavns Universitet (2013) og diplomuddannelser fra USA Track & Field Coaching Academy

Sofie Spiegelhauer
Sofie er født i 2002. Hun startede som træner på Spartas 10-11 års hold i 2020. Sofie er tidligere elite atlet fra Sparta’s sprint og hæk hold, hvor hun primært løb 400 meter og 200 meter. I 2019 blev hun desværre ramt af en skade, som gjorde at hun i 2020 desværre blev nødt til at stoppe til atletik, efter mange år i Sparta.
Sofie blev student i 2021 fra Ordrup Gymnasium. Udover at være atletiktræner for Spartas 10-11 års hold, arbejder hun også som lærervikar på Maglegårdsskolen.
Viktoria Dommer

Viktoria fra årgang 2001, og har været træner på 10-11 års holdet siden 2018. Viktoria har selv været eliteatlet i Sparta og har dyrket atletik gennem 10 år. Hun har erfaring indenfor alle discipliner, hun løb primært kort sprint og 400 meter hækkeløb. Viktoria har sat flere danske ungdomsrekorder og konkurreret i udlandet, og har derfor en masse erfaring som hun nyder at lære fra sig. Derudover har hun erfaring som atletikskole- og gymnastiktræner. Hun studerer på Roskilde universitet og træner selv i sin fritid.

Lefteris

Lefteris (født i 1976) kommer fra Grækenland. Han er selv tidligere atlet og har sprunget højdespring på højt plan. Han var en del at det græske U18 og U20 landshold.

Lefteris har en masse trænererfaring både fra Grækenland, og flere danske klubber. Han var i perioden fra 2015-2017 ungdomstræner i Amager Atletik Klub og Trongården IF. I 2017 blev Lefteris træner i Sparta først for vores 14-15års hold, som han havde stor succes med og i 2022 for vores 10-11års hold.

Lefteris har desuden været tilknyttet som assistenttræner i højdespring for ATK (DAFs talent udvikling program) 2017-2019.

Lefteris har læst ”Physical education and sport science på Aristotle University of Thesaloniki med specialisering i atletik. Han har desuden deltaget i forskellige trænerkurser både i Grækenland, men også i Europa f.eks. i “7th European Pole Vault and High Jump comferance”, 2016 i Køln, Tyskland.

Lefteris arbejder til hverdag som idrætslærer på Kildegårdskolen.

Marta María Bozovic Siljudóttir

Marta er født i 2001 og er fra Island. Marta er træner for 10-11 års holdet og 14-15 års holdet. Hun har selv tidligere været atlet, hvor hun primært kastede spyd.

Marta har en masse trænererfaring fra Island både som børne- og ungdomstræner. Hun har gennemført mange trænerkurser både hos det islandske Idrætsforbund og World Athletics. Marta har arbejdet som kommunikationskonsulent for det islandske atletikforbund fra 2021-2023.