Mangekamp – Junior

Praktisk information

 • Dato & tid

  Efter aftale

 • Discipliner

  Gruppen træner primært mangekamp, hvilket består af 7-kamp for piger og 10-kamp for drenge.

 • Medlemskabstype

  Sparta Atlet

 • Sted

  Østerbro Stadion og Sparta Hallen

Om Mangekamp – Junior

Gruppe: Piger og drenge i alderen 16-19 år

Gruppen træner primært mangekamp, hvilket består af 7-kamp for piger og 10-kamp for drenge. Det kræver et ret højt træningsniveau at blive god til så mange øvelser. Udover træning i mangekampsøvelserne bruger vi også tid på at træne vægttræning og skadesforbyggende træning.

Det forventes, at atleterne deltager i de stævner, som gruppen tager til. Specielt forventes det, at de deltager i DM mangekamp samt DMU. Vi konkurrerer både nationalt og internationalt

Der er mulighed for fællestræning 5-6 gange om ugen

Træningssted og -tid

Atleterne på holdet orienteres om træningssted og tid af den holdansvarlige træner via vores Facebookgruppe.

Træning foregår primært på Østerbro stadion eller i Sparta Hallen. Lørdag i vinterhalvåret træner holdet i Hareskoven.

Mandag kl. 16:30-18:30
Tirsdag kl. 16:30-18:30
Onsdag kl. 16:30-18:30
Torsdag kl. 17:00-19:00 (kun drengene)
Fredag kl. 16:00-18:00
Lørdag kl. 09:00-11:00 eller 10:30-12:30

For optagelse på dette hold kontakt atletikchef Charlotte på [email protected].

Trænerne

Charlotte Beiter Bomme

Charlotte startede som ungdomstræner i Sparta i 2004. Hun har igennem årene arbejdet sig op i systemet som træner efter flere år som ungdomstræner. Hun har siden 2019 været juniortræner for mangekæmperne. Af uddannelse har Charlotte taget DAFs børne- og ungdomstrænerkurser og har efterfølgende undervist på børnetrænerkurserne. Charlotte tog i 2019 en uddannelse som coach og er i gang med en diplomtræner uddannelse i DAF (forventet afsluttet i foråret 2023). Hun har selv dyrket atletik på højt niveau som 7-kæmper. Charlotte er ansat på fuldtid i Sparta som Atletikchef.

Juan Diego Marcano Gonzalez

Diego er tidligere hammerkaster og han var en del af Spartas kastehold i årene 2009-2010. Han var selv aktiv i mere end 10 år, hvor han konkurrerede nationalt og internationalt med Sparta og hans klubber fra Venezuela og Spanien. Diego har været kastetræner siden 2012, og han er ansvarlig for Spartas juniorkastere. Diego står desuden også for dele af junior mangekæmpernes kastetræning. Diego er ydermere tilknyttet som morgentrænere for Team Copenhagens Eliteidrætsakademi og Nørre Fælled Skole. Diego har en uddannelse i “Physical Activity and Sports Sciences”, samt flere varierende “High-Level” trænerkurser.

Poul Gundersen

Poul Gundersen er i 2022 blevet tilknyttet mangekampsgruppen. Han har hovedsageligt fokus på junior tikæmpernes stangspringstræning. Poul har en lang aktiv karriere som mangekæmper, og har vundet danske mesterskaber i tikamp og 400m hækkeløb.