Mellem- og langdistanceløb – Elite

Praktisk information

  • Dato & tid

    Efter aftale

  • Medlemskabstype

    Sparta Elite

  • Sted

    Østerbro Stadion og sparta Hallen

Om Mellem- og langdistanceløb – Elite

Elite mellem-lang-gruppen fokuserer primært på baneatletikken. Gruppen træner mellemdistance 800 m – 3000 m/3000 m forhindring, samt langdistance 3000 m – 10.000 m + landevej.

Det forventes, at man er seriøs og ambitiøs med sin træning og deltager i gruppens fællestræning 3-5 gange ugentligt. Gruppen består af løbere, som har nationalt og internationalt niveau.

Træning skal aftales med Heidi Whitehead/Ole Hesselbjerg.

For optagelse på dette hold kontakt atletikchef Charlotte på [email protected].

Trænerne

Heidi K. Whitehead – Holdansvarlig

Heidi Whitehead (født 1966) startede som mellem-Langdistancetræner i Sparta i 2007. Hun har tidligere repræsenteret Danmark ved flere EM og VM. Til dato er hun stadig indehaver af den danske rekord på 1500 m for kvinder.

Heidi har gennem årene haft adskillige atleter til EM, VM og OL.

Heidi har løbende deltaget ved internationale enduranceseminarer/-kurser samt i DIF’s diplomuddannelse.

Til daglig er hun folkeskolelærer.

Kontakt Heidi for mere information om træning på [email protected].

Ole Hesselbjerg

Ole er assisterende mellem-langdistancetræner i Sparta under Heidi Whitehead, og han løber forsat selv på absolut topplan. Ole hjælper primært den del af gruppen, der fokuserer på de lidt længere banedistancer.

Igennem en lang karriere som eliteatlet i Sparta, hvor han startede på et ungdomshold som 14-årig, har han deltaget ved mesterskaber på absolut topplan i en længere årrække.

Ole håber at kunne dele den viden, rejsen har genereret, og guide atleterne igennem samme lille nåleøje, hvis de ønsker det.