Spring – Elite

Praktisk information

 • Dato & tid

  Efter aftale

 • Discipliner

  Spartas seniorspringgrupper træner alle atletikkens 4 spring: Længdespring, trespring, højdespring og stangspring. 

 • Medlemskabstype

  Sparta Elite

 • Sted

  Østerbro Stadion og Sparta Hallen

Om Spring – Elite

Spartas seniorspringgrupper træner alle atletikkens 4 spring: Længdespring, trespring, højdespring og stangspring.

Peder Nielsen er ansvarlig for længde-, tre- og højdespring, og Thor Aarøe Mørck er ansvarlig for stangspring.

Træning i begge grupper er kun efter aftale.

Kontakt Peder Nielsen [email protected] og Thor Aarøe Mørck [email protected].

For optagelse på dette hold kontakt atletikchef Charlotte på [email protected].

Trænerne

Peder Pawel Nielsen

Peder er født i 1988. Han er født ind i en atletikfamilie. Mor, far og tvillingebror har alle dyrket atletik eller trænet atleter på højt internationalt niveau. Peder er mangedobbelt dansk mester i trespring, og han har deltaget ved inde-EM, EM-hold og Diamond League. Derudover har han været nordisk mester.

Udover uddannelsen hjemmefra og erfaringer fra sin egen karriere, har Peder deltaget og deltager løbende i seminar omhandlende spring (LÆ/TRE/HØ).

Peder lægger vægt på tværfaglig sparring med sine nationale og internationale trænerkollegaer. Her fungerer gruppens årlige træningslejre som vigtig inspiration, og giver en gylden mulighed for at interagere med nye og gamle kollegaer og deres atleter.

Peder underviser ligeledes på Dansk Atletiks ungdomstræneruddannelse UT2.

Thor Aarøe Mørck

Thor er født i 1979. Thor har været seniortræner i Sparta siden 2007. Han er ansvarlig for spring og træner for elitestangspringerne. Thor har en kandidat i idræt med speciale i talentudvikling. Thor er desuden assisterende landstræner i spring med ansvar for stangspring.

Renata P. Nielsen

Renata P. Nielsen har været træner i Sparta et par år, men har været i atletikken i mange år. Hun har selv været verdensklasseatlet i længdespring og har sprunget 6,96 m (dansk rekord). Hun er tidligere europamester indendørs i 1996 og har vundet bronze ved VM i 1993. Renata har stor erfaring som træner i Århus og har været fysisk træner for flere fodboldhold. Renata har ansvaret for spring i vores juniorgruppe og er hjælpetræner og vejleder i vores seniorgruppe.