Spring – Elite

Praktisk information

 • Dato & tid

  Efter aftale

 • Discipliner

  Spartas senior springgrupper træner alle atletikkens 4 spring: Længdespring, trespring, højdespring og stangspring. 

 • Medlemskabstype

  Sparta Elite

 • Sted

  Østerbro Stadion og Sparta Hallen

Om Spring – Elite

Spartas senior springgrupper træner alle atletikkens 4 spring: Længdespring, trespring, højdespring og stangspring.

Peder Nielsen er ansvarlig for længe-, tre- og højdespring og Thor Aarøe Mørck er ansvarlig for stangspring.

Træning i begge grupper er kun efter aftale.

Kontakt Peder Nielsen [email protected] og Thor Aarøe Mørck [email protected].

For optagelse på dette hold kontakt atletikchef Charlotte på [email protected].

Trænerne

Peder Pawel Nielsen

Peder er født i 1988. Han er født ind i en atletik familie. Mor, far og tvillingebror har alle dyrket atletik eller trænet atleter på højt internationalt niveau. Peder er mangedobbelt dansk mester i trespring, og han har deltaget ved EM-inde, EM-hold og Diamond League.  Derudover har han været nordisk mester.

Udover uddannelsen hen over spisebordet, og erfaringer fra sin egen karriere, så har Peder deltaget og deltagere løbende i seminar omhandlende spring (LÆ/TRE/HØ).

Peder lægger et stort fokus på tværfaglig sparring med sine nationale og internationale trænerkollegaer. Her fungerer gruppens årlige træningslejre som vigtig inspiration, og som en gylden mulighed for at interagerer med nye og gamle kollegaer og deres aktive.

Peder underviser ligeledes på Dansk Atletiks ungdomstræner uddannelse UT2.

Thor Aarøe Mørck

Thor er født i 1979. Thor har været seniortræner i Sparta siden 2007. Han er ansvarlig for spring og træner for elitestangspringerne. Thor har en kandidat i idræt med speciale i talentudvikling. Thor er desuden assisterende landstræner i spring med ansvar for stangspring.

Renata P. Nielsen

Renata P. Nielsen har været træner i Sparta et par år, men jo været i atletikken i mange år. Hun har selv været verdensklasseatlet i længdespring og har sprunget 6,96 m (dansk rekord) og tidligere europamester indendørs i 1996 samt bronze til VM i 1993. Renata har stor erfaring som træner i Århus og har været fysisk træner for flere fodboldhold. Renata har ansvaret for spring i vores juniorgruppe samt hjælpetræner og vejleder i vores seniorgruppe.