Sprint/hæk – Elite

Praktisk information

 • Dato & tid

  Efter aftale

 • Discipliner

  Sprinttræning, styrketræning og koordination

 • Medlemskabstype

  Sparta Elite

 • Sted

  Østerbro Stadion og Sparta Hallen

Om Sprint/hæk – Elite

I Sparta har vi to sprintgrupper. Den ene gruppe træner med Lars Pedersen og den anden med Michael Jørgensen.

Sprint/hækgruppen ved Michael Jørgensen

Vi træner både kort og lang sprint samt kort og lang hæk. Træningen tager udgangspunkt i den enkeltes udviklingsniveau og opbygges derfra. Det er meget varieret træning, som omfatter grundtræning, tekniktræning, springtræning og styrketræning. Fordybelsen i det tekniske samt de høje målsætninger sætter store krav til atletens eget ansvar for egen udvikling.

Sprint gruppen ved Lars Pedersen

Gruppen, som består af både piger og drenge, træner både kort og lang sprint. For at kunne følge træningen har atleterne i gruppen et højt niveau og en god træningsbaggrund. Træningen består af elementer som teknik, spring og styrketræning og tager udgangspunkt i atletens niveau. Atleten har selv et væsentligt ansvar sammen med træneren for i fællesskab at udvikle sig til et højere niveau.

For optagelse på dette hold kontakt atletikchef Charlotte på [email protected].

Trænerne

Lars Dines Pedersen
Lars har været træner siden 1997. Han er selv tidligere topsprinter i Danmark og har deltaget i EM og VM på 100 m og 200 m. Lars træner primært i kort sprint. Lars har gennemført en svensk atletikuddannelse og har deltaget i flere konferencer i Europa. Lars har leveret sprintere på højt niveau til stafetsatsningen i DAF, ligesom han er assisterende landstræner for herrestafetten. Kontakt Lars for mere information om træning på [email protected].
Michael Jørgensen

Michael (født 1967) har været træner siden 1997. Han har været i atletik hele sit liv, først i Køge og senere i Sparta.

Han har læst idræt på Københavns universitet (1994-96), været en del af Dansk Atletiks talentudvikling siden 1998 og har været landstræner i mangekamp 2016-19.

Hans gruppe består af en blanding af sprintere, hækkeløbere samt mangekæmpere. Michael var selv tikæmper i sin egen karriere og har hovedansvaret for mangekamp i klubben. Han har haft atleter med til internationale mesterskaber for både ungdom og senior, ligesom han leverer sprintere på topniveau til stafetsatsningen i DAF. Kontakt Michael for mere information om træning på [email protected]