Sprint/hæk/spring – Junior

Praktisk information

 • Dato & tid

  Efter aftale

 • Discipliner

  Sprint, hækkeløb, trespring, længdespring og højdespring

 • Medlemskabstype

  Sparta Atlet

 • Sted

  Østerbro Stadion og Sparta Hallen

Om Sprint/hæk/spring – Junior

I denne gruppe træner man kort sprint og hæk samt længde- tre- og højdespring.

Holdet har to trænere: Katja Salivaara, som primært har ansvar for sprint/hæk og Renata P. Nielsen, som er ansvarlig for springdisciplinerne.

Begge trænere er dog ind over alle atleter i gruppen, og meget af træning foregår samlet på tværs af disciplinerne. Atleter på holdet træner som minimum fire gange om ugen.

Alder: 16-19 år

For optagelse på dette hold kontakt atletikchef Charlotte på [email protected].

Trænerne

Katja Salivaara

Katja kommer fra Finland, hvor hun var sprinter på landsholdsniveau. Hun har været træner siden 1996, først ved siden af sin egen karriere og senere ved siden af sit arbejde. Hun har været tilknyttet Sparta siden 2012, og står i dag for sprint- og hæktræning i juniorgruppen, som hun træner sammen med Renata Nielsen.

Renata P. Nielsen
Renata har været træner i Sparta i flere år. Renata har stor erfaring som træner. Hun har tidligere været atletik træner i Århus og fysisk træner for flere fodboldhold. Renata har selv været verdensklasseatlet i længdespring og har sprunget 6,96 m (dansk rekord) og tidligere europamester indendørs i 1996 samt bronze til VM i 1993.  Renata har ansvaret for spring i vores juniorgruppe, derudover er hun hjælpetræner og vejleder i vores seniorgruppe.