Ungdomsløberne

Praktisk information

  • Dato & tid

    Mandag og onsdag kl. 17:30 – 19:00

  • Medlemskabstype

    Sparta Ungdom

  • Sted

    Østerbro Stadion og Fælledparken

Om Ungdomsløberne

Aldersgruppe: Piger og drenge i alderen 11-15 år

Ungdomsløberne er et hold, der træner løb på alle niveauer.

Vi udfordrer både kondition, løbeteknik og almen motorik. Vi lægger stor vægt på, at det skal være sjovt at træne og forbedre sig – uanset niveau. Det er vores ambition at lære børnene, at motivere sig selv og hinanden, bl.a. ved at træne sammen.

Skriv til [email protected] for at aftale prøvetræning.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores børne- og ungdomshold eller til vores venteliste kontakt [email protected]

Trænerne

Sophie Søefeldt

Sophie startede som træner for ungdomsløberne i 2023. Sophie er selv atlet i Sparta og har dyrket mellem- og langdistance løb på eliteniveau fra 2015 til 2022. Hun har blandt andet deltaget i U18 og U20 EM og VM på 1500m og 3000m. På grund af en skade, løber Sophie i dag på motionsniveau på et af Spartas motionshold. Sophie har desuden erfaring som træner fra vores sommer atletikskole.

Mia Helene Mørck

Mia har været børne og ungdomstræner i Bagsværd Atletik Club siden 2014 og begyndte som træner for ungdomsløberne i Sparta 2023.

Mia dyrker selv mellem- og langdistanceløb på dansk eliteniveau. Hun har blandt andet deltaget i U18, U20 EM og VM og U23 EM på 800m. Mia har desuden erfaring som leder og træner på sommer atletikskole i Gladsaxe Kommune.

Nikolaj Milic

Nikolaj startede som træner for ungdomsløberne i 2024. Nikolaj er selv atlet i Sparta og dyrker mellem- og langdistanceløb.

Nikolaj har desuden erfaring som børne- og ungdomstræner fra sin tid som træner i Stevnsgade Basketball.

Nikolaj brænder for at dele sin passion for løb og arbejder målrettet på at skabe et inspirerende og inkluderende træningsmiljø.