Ungdomsløberne

Praktisk information

  • Dato & tid

    Mandag og onsdag kl. 17:30 – 19:00

  • Medlemskabstype

    Sparta Ungdom

  • Sted

    Østerbro Stadion og Fælledparken

Om Ungdomsløberne

Aldersgruppe: Piger og drenge i alderen 10-14 år

Ungdomsløberne er et hold, der træner løb på alle niveauer.

Vi udfordrer både kondition, løbeteknik og almen motorik. Vi lægger stor vægt på, at det skal være sjovt at træne og forbedre sig – uanset niveau. Det er vores ambition at lære børnene, at motivere sig selv og hinanden, bl.a. ved at træne sammen.

Skriv til [email protected] for at aftale prøvetræning.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores børne- og ungdomshold eller til vores venteliste kontakt [email protected]

Trænerne

Conrad Lind

Conrad har været træner for vores ungdomsløberne siden 2019. Han er selv atlet i Sparta og har været medlem fra han var helt lille. Conrad løber mellem og langdistance på dansk eliteniveau, primært 1500m og 5000m.

Foruden at være træner på ungdomsløberne, er Conrad også tilknyttet Nørre Fælled skole som morgentræner 2 gange om ugen. Conrad har desuden trænererfaring fra vores sommer atletikskole.

Sophie Søefeldt

Sophie startede som træner for ungdomsløberne i 2023. Sophie er selv atlet i Sparta og har dyrket mellem- og langdistance løb på eliteniveau fra 2015 til 2022. Hun har blandt andet deltaget i U18 og U20 EM og VM på 1500m og 3000m. På grund af en skade, løber Sophie i dag på motionsniveau på et af Spartas motionshold. Sophie har desuden erfaring som træner fra vores sommer atletikskole.