4. juni – 24. september 2023

Sandkasse-atletik formiddag

Sandkasse-atletik formiddag

Praktisk information

 • Dato & tid

  4. juni – 24. september 2023 kl. 10.30

 • Produkttype

  5 søndage med atletik

 • Pris

  270 kr.

 • Sted

  Gunnar Nu Hansens Pl. 11, København Ø

Sandkasseatletik for børn og forældre

Sandkasseatletik er et sjovt hold for de mindste og deres forældre. Her kan børn i alderen 2-5 år sammen med deres forældre stifte bekendtskab med atletik i sjove og udfordrende rammer. Gennem leg og små konkurrencer udfordrer vi motorikken, stimulerer bevægelsesglæden og øver børnene i at indgå i et fællesskab.

Trænerne er tidligere atletikudøvere eller gymnaster og uddannede instruktører, som gennem leg og konkurrence udfordrer børnenes motorik, stimulerer bevægelsesglæden og udforsker atletikkens verden.

Obs! Vi har både et morgen- og formiddagshold, hvor der er plads til 40 børn på hvert hold.

Det får du

 • 1 times sjov træning med dit barn 5 søndage (4/6 – 11/6 – 23/7 – 6/8 – 24/9)
 • Fælleskab og leg for dit barn
 • Kompetente trænere, der er vant til at arbejde med de mindste

Sandkasseatletik – spørgsmål

Her kan du finde svar på spørgsmål vedrørende Sandkasseatletik.

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på [email protected].

 • Både forældre og børn skal være iført aktivt tøj.

  Det forventes, at forældrene deltager i leg, udfordringer og træning.

 • Sørg for at have spist godt hjemmefra og tag gerne en drikkedunk med.

Trænerne

Trille Ipsen – Holdansvarlig

Trille startede som træner i Sparta i 2018. Hun er træner for de 14-15-årige 2 gange om ugen, hovedansvarlig træner for Sandkasseatletik og tilknyttet junior løbeholdet 1 gang om ugen. Trille underviser også på DAF’s børnetrænerkurser. Trille er uddannet DAF ungdomslicenstræner.

Inden Trille kom til Sparta, havde hun været træner i Ballerup AK i 17år. Yderligere har hun været DAF ATK træner i 3 år for Talent center Ballerup/Nordsjælland. Trille er selv tidligere elite rytmisk sportsgymnast og uddannet gymnastiklærer fra Ryslinge Højskole. Hun har tidligere undervist alm. gymnastikhold/konkurrencehold (alder 6-12år og 14-18årige) i 11 år. Trille er selv aktiv Master atlet og løber 100, 200 og 400m.

René Ipsen

René Ipsen er fra 1964, han er gift med Trille Ipsen og de har sammen 2 voksne drenge, Kristian og Emil. René startede som træner i atletik i 2008. Han har ungdoms trænerlicens fra DAF. Før René startede på atletik, var han gymnastiktræner i en længere periode.

René er aktiv masters atlet. Han startede i 2007 med at springe stangspring. René er medlem af Spartas atletikudvalg, pt. som næstformand. René er ansat i en virksomhed i Glostrup som udlejer (udlejer maskiner, lifte etc.)

Emil Søgaard Ipsen

Emil er fra 1999. Emil er træner på Spartas sandkasse atletik hold. Emil startede selv til atletik som 5 årig. Emil har dyrket atletik i rigtig mange år. I starten havde han fokus på mangekamp, senere blev det længdespring, hvor han har vundet flere danske ungdomsmesterskaber.

Kristian Ipsen

Kristian er fra 1993 og har dyrket atletik siden 2001. I de første år som mangekæmper, siden hen med speciale i stangspring og hækkeløb. Sideløbende med atletikken har han dyrket spring/rytme gymnastik i ca. 8 år. Kristian er uddannet pædagogisk assistent og har efterfølgende uddannet sig som elektriker. Kristian er Dansk Atletik licenstræner for børn/unge.