Sparta stævner 2023

Lige om lidt venter en ny spændende stævnesæson, og for at denne bliver lige så spændende og attraktiv som tidligere år, har vi brug for jeres alles hjælp.

Vi har brug for hjælp til flere ting, og alle atleter og forældre skal bidrage.

Stævneudvalget har brug for 2-3 nye forældre, som vil hjælpe udvalget med den overordnet planlægning af Spartas egne stævner. Udvalget mødes et par gange om året og ellers hjælper de under Spartas stævner. Som en del af stævneudvalget kan du være med til at præge Spartas stævner og samtidig lære en masse søde mennesker at kende.

Kontakt formanden af Stævneudvalget Anja Lindholm [email protected] hvis du vil melde dig til stævneudvalget

Har man et barn i Sparta eller er man selv junior eller senior atlet forpligtiger man sig til at hjælpe til nogle af vores egne stævner, da disse ellers ikke vil kunne afholdes. I kan som forældre selv vælge om I hjælper til de stævner jeres eget barn deltager i eller om det er nemmere at hjælpe til nogle af dem, hvor jeres eget barn ikke er i ilden. I år skal vi også afholde flere stævner med internationale deltagere – her har man mulighed for at komme helt tæt på de store profiler.

Uanset om man har kendskab til atletik eller ej kan man bidrage med noget. Når man har meldt sig som hjælper, vil man på dagen får en lille introduktion til sin opgave. Det kan være at rive sandkassen, indtaste resultater, stå i kiosken og meget andet.

I år skal vi bruge hjælp til følgende arrangementer – sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen.

21. marts Sparta Kids Indoor (6-13 år)

20.-21. maj Sparta Copenhagen Games (6 år til senior)

27.-28. maj Nordiske Mesterskaber Senior (elite)

7. juni Copenhagen Athletics Games (elite)

12.-13. August DM i mangekamp + 3 kamp og 5 kamp (10 år til senior)

 

Som tidligere nævnt er vi også ved at etablere en ny forældreforening. Har du ikke allerede meldt dig til, så skynd dig at få det gjort. Introduktionsmødet holdes d. 13. marts kl. 18.00. Du kan læse mere her https://sparta.dk/ny-foraeldreforening-hop-med-ombord/

📷 Foto: Christian Jørn