Nyt atletikhold giver dig styrke, hurtighed og venskaber

Sparta Speed & Strength er for dig, der gerne vil være stærkere, træne sjovt og være en del af et godt og uformelt fællesskab med andre unge. Holdet begynder mandag den 3. juni.

Efterspørgslen har været høj, og nu kan Sparta Atletik & Løb endelig tilbyde muligheden for at træne allround atletiktræning for aldersgruppen 16-25 år. Holdet havde sin første træning mandag den 3. juni, og der er stadig plads til flere.

Det kan være, du er ny i atletik og har lyst til at prøve kræfter med en ny træningsform, der styrker hele kroppen og tager dig ind i et nyt fællesskab.

Sparta Speed & Strength vil gøre dig alment stærkere og bidrage til, at du undgår skader – også hvis du samtidig er løber eller dyrker en anden sport. Men holdet er især for dig, der vægter fællesskabet og træningen højere end resultaterne på et atletikstadion.

Måske er du en af dem, der betaler til et fitnesscenter, du ikke bruger nok? Atletiktræningen kan nøjagtig det samme. Men her kombineres din træning med god struktur og kvalificerede input fra dygtige og nærværende trænere, der følger din udvikling og guider og presser dig lige tilpas.

Samtidig bliver du en del af et hold af nogenlunde jævnaldrende unge, hvor der vil være forskel på niveauet, men med et fælles formål om træning for træningens og fællesskabets skyld – ikke alene for resultatet.

Sparta Speed & Strength

Det får du

– Fysisk grundtræning for hele kroppen
– Koordinationstræning
– Styrketræning
– Træning i atletikkens discipliner
– Et stærkt socialt fællesskab i et uformelt træningsmiljø.

Dine trænere

Trænergruppen består af tre nuværende eller tidligere Sparta-atleter med forskellig atletikbaggrund men med samme store kærlighed for træningen:

– Ida Beiter Bomme, 22 år
– Martin Stensvig, 36 år
– Marta Siljudottir, 22 år

Praktisk

– Holdet starter op d. 3. juni (Du kan starte op på en senere dato, hvis du ikke har mulighed den 3. juni)
– Træningstiderne er hver mandag og torsdag kl. 18.30- 20.30.
– Træningen finder sted i Sparta Hallen eller på Østerbro Stadion afhængig af vejret

Tilmelding

– Til Charlotte Beiter Bomme på: [email protected]

Hvis du er over 25 år og savner et træningstilbud, som er beskrevet her, så er du velkommen hos Sparta Masters. De træner tirsdage og torsdage kl. 19.00.

Foto: Marta Siljudottír

Sparta Speed & Strength