BMW Havneløb

BMW Havneløbet

DETALJER

Dato
Torsdag 11. august 2022

Distance
5 & 10 km

Pris
Kr. 170,-

Starttider
kl. 18.30 (5 km)
kl. 19.00 (10 km)

Start- og målområde
Ved Gefionspringvandet (Churchillparken ved Esplanaden)

Om BMW Havneløb

Træk i løbeskoene efter en dejlig sommerferie og glæd dig til en smuk tur langs havnefronten og Kastellet. I mål kan du nyde sensommersolens aftenstråler og en lækker is til alle deltagere.

BMW Havneløb er nok sommerens svedigste løb, og hvis du også vil være med, så sæt kryds i kalenderen ved torsdag den 11. august.

Distancer & starttider

Til BMW Havneløbet kan du vælge den hurtige 5 km’er eller få mere af det gode på 10 km-distancen. Begge distancer starter og slutter ved Gefionspringvandet og løber i de smukke omgivelser ved Københavns Havn.

Starttider:

  • kl. 18.30 – 5 km
  • kl. 19.00 – 10 km

Ruten

Ruten til BMW Havneløb er DAF-opmålt, og der er væskedepoter med vand og High5-energidrik undervejs. 10km-deltagerne løber to runder på den 5 km lange rundstrækning.

TILMELDING & STARTNUMRE

Online tilmeldingen er åben frem til løbsstart, og man kan også tilmelde sig i startområdet fra kl. 17.00 på dagen. Der tillægges et eftertilmeldingsgebyr på 20 kr.

Startnumre skal afhentes på løbsdagen i informationen ved start og mål fra kl. 17.00.

Når du tilmelder dig, modtager du en mail med en QR-kode, som du skal fremvise til scanning, når du afhenter dit startnummer. Nogle få dage før løbsdagen modtager du de sidste praktiske deltagerinformationer, så du er klar til start.

Startliste

Se aktuelle startlister her

Yderligere information

Hvis du vil vide mere om startnumre, tidtagning og resultater, kan du læse mere under tider og resultater

Har du spørgsmål? I FAQen finder du svar på de oftest stillede spørgsmål.

Sparta Løb appen

Med den gratis Sparta Løb App kan du følge løbet live og finde alle vigtige informationer om løbet. Appen kan hentes gratis til iOS og Android.

Læs mere om app’en her


Ret til ændringer forbeholdes